Shopping cart Totaal € 0,00
Totaal € 0,00
Toon winkelwagen

Led strip plafond

Led strip voor uw plafond

Led strip plafondWilt u uw interieur compleet afmaken? Dan hebben wij een mooie optie voor uw plafond. Kies voor een led strip* op het plafond om een bijzondere sfeer te bepalen. Led strips zijn handig in gebruik en passen in elk interieur omdat zij eenvoudig van kleur veranderen. Sluit een blauwe led strip beter aan op uw plafond? Of gaat u toch voor de kleur groen als aanvulling van uw interieur?

Een prachtige decoratie

Wanneer we het hebben over decoratie, denkt men vaak aan accessoires in het huis. Wat snel vergeten wordt, is de decoratie van het plafond. Wanneer u kiest voor decoratie zoals led strips* voor het plafond, maakt u uw woning echt af. In onze webshop vindt u dan ook verschillende opties binnen led strips* voor het plafond, maar ook wat betreft sierlijsten en rozetten. Voor een voordelige prijs kunt u eenvoudig elke ruimte in uw woning prachtig decoreren.Bent u niet helemaal thuis in dit soort projecten? Dan adviseren wij u graag over de mogelijkheden! Bij Plafonddecor heeft u tevens de mogelijkheid een monteur in te schakelen die uw plafond decoratie en led strips* professioneel bevestigt. Naar wens zijn er ook complete sets van led strips voor de ledlijsten beschikbaar. Denk hierbij aan het exacte aantal meters aan led verlichting, verbindingselementen en adapters.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van plafond decoratie of bent u wellicht benieuwd naar de effecten van led strips op het plafond? Neem dan eens contact op met Plafonddecor. U kunt ons bereiken via 055 750 2845 of het contactformulier op de website.

* Led strips worden ook wel led sierlijsten genoemd.

About Us

icon Plafonddecor
Ruysdaellaan 5
7312 MH Apeldoorn

icon0614106644

Openingstijden Showroom

Maandag      :  Gesloten
Dinsdag        :  Gesloten
Woensdag    :  09.30 - 17.00
Donderdag    : 09.30 - 17.00
Vrijdag          :  09.30 - 17.00
Zaterdag       : 10.00 - 17.00
Zondag         :  Gesloten

Volg ons

Betaalmogelijkheden

betal kopie

Menu Offcanvas