Shopping cart Totaal € 0,00
Totaal € 0,00
Toon winkelwagen

Polystyreen sierlijsten

Bekijk onze polystyreen sierlijsten

Polystyreen sierlijstenHeeft u al eens gehoord van polystyreen sierlijsten? Dit zijn onze prachtige ornamenten die geplaatst worden in de hoek van de wand naar het plafond. Het is een prachtig accessoire dat een geheel nieuwe sfeer aan de ruimte in uw woning geeft. De polystyreen sierlijsten zijn overal te plaatsen, of het nu gaat over de slaapkamer, de keuken of de woonkamer. Op deze manier maakt u dus een mooi geheel van alle ruimtes in uw woning. Daarnaast zijn polystyreen sierlijsten ideaal voor het afwerken van lelijke naden, kabels, leidingen en gordijnrails.

Een prachtig aanbod

Bij Plafonddecor vindt u een prachtig aanbod in polystyreen sierlijsten. Deze zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn overschilderbaar met verf op waterbasis. Zo kunt u er dus voor kiezen de polystyreen sierlijsten wit te laten, maar ook de schilderen in de kleur van uw muren. Voor een speciaal effect schildert uw de polystyreen sierlijsten in een kleur die net iets anders is dan de kleur op uw muren. Dit geeft de muren en het plafond een unieke draai. De polystyreen sierlijsten van Plafonddecor zijn beschikbaar in verschillende ontwerpen. Zodoende is er voor elke woonstijl een geschikte sierlijst. Gaat u voor klassiek? Of heeft u een modern beeld in gedachten? Het is allemaal mogelijk! Plafonddecor helpt u daarnaast ook graag met het monteren van de polystyreen sierlijsten, zodat u er snel en langdurig plezier van heeft.

Bestellen, monteren, genieten

Of het nu gaat om polystyreen sierlijsten, led strips of een rozet voor het plafond, bij Plafonddecor kunt u gemakkelijk online bestellen. Let erop dat u de juiste afmetingen bestelt! Wilt u uw plafond decoratie laten installeren? Laat ons dan even weten voor welk soort ruimte en hoeveel meter aan sierlijsten u wilt laten monteren, dan sturen wij u een offerte toe. Uw bericht versturen kan middels het contactformulier op de website of via mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor vragen kunt u ook altijd even bellen naar 055 750 2845.

About Us

icon Plafonddecor
Ruysdaellaan 5
7312 MH Apeldoorn

icon0614106644

Openingstijden Showroom

Maandag      :  Gesloten
Dinsdag        :  Gesloten
Woensdag    :  09.30 - 17.00
Donderdag    : 09.30 - 17.00
Vrijdag          :  09.30 - 17.00
Zaterdag       : 10.00 - 17.00
Zondag         :  Gesloten

Volg ons

Betaalmogelijkheden

betal kopie

Menu Offcanvas