Shopping cart Totaal € 0,00
Totaal € 0,00
Toon winkelwagen

Plafond decoratie

Plafond decoratie is erg populair

Plafond decoratieOf u nu in een oudere woning of juist een zeer moderne woning woont, plafond decoratie kan altijd! Tegenwoordig is plafond decoratie erg populair, omdat er veel mogelijk is. Bij Plafonddecor kunt u terecht voor allerlei soorten plafond decoratie. Denk bijvoorbeeld aan rozetten, sierlijsten of sfeervolle sierlijsten met led verlichting.

Maak uw interieur af

Door te kiezen voor plafond decoratie, maakt u uw interieur echt compleet. In de webshop van Plafonddecor heeft u een brede keuze wat betreft vorm en natuurlijk afmeting van sierlijsten en rozetten. In ons assortiment vindt u polystyreen sierlijsten van hoogwaardige kwaliteit, deze kunnen op elke muur bevestigd worden. U zult zien dat u een ruime keuze heeft; zo zijn er platte sierlijsten, maar ook gebogen sierlijsten die een gehele hoek kunnen bedekken. De led strips vindt u ook terug in prachtige sierlijsten naar keuze. Onze plafond decoratie is overschilderbaar met verf op waterbasis. Zo heeft u altijd iets dat aansluit op uw interieur en smaak!

Vraag naar meer informatie

In de webshop van Plafonddecor kunt u eenvoudig uw plafond decoratie bestellen en online betalen. Maar wist u ook al dat wij het monteren van uw plafond decoratie kunnen verzorgen? Geef door hoeveel meter sierlijsten er geplaatst moeten worden, hoeveel hoeken dit bevat en hoe de rest van uw ruimte eruit ziet (is deze leeg of al bewoond?). Wij kunnen dan voor u een offerte opmaken, zodat u direct bekend bent met de kosten van het monteren. Dit geldt uiteraard ook voor onze rozetten. Stuur ons een bericht via het contactformulier op de website of bel naar 055 750 2845. Wij helpen u graag verder!

About Us

icon Plafonddecor
Ruysdaellaan 5
7312 MH Apeldoorn

icon0614106644

Openingstijden Showroom

Maandag      :  Gesloten
Dinsdag        :  Gesloten
Woensdag    :  09.30 - 17.00
Donderdag    : 09.30 - 17.00
Vrijdag          :  09.30 - 17.00
Zaterdag       : 10.00 - 17.00
Zondag         :  Gesloten

Volg ons

Betaalmogelijkheden

betal kopie

Menu Offcanvas